7. Jul 2016. Sent onsdag kveld la YouTube-stjernen og CSGO Lotto-eier Trevor TmarTn Martin ut. Jeg fler likevel at jeg skylder dere en unnskyldning 23. Apr 2018. Olivier Occan hevder at den mye omtalte Twitter-meldingen om kampfiksing var rettet mot et klipp han hadde sett p YouTube 1. Jul 2013. Ken Block br holde seg til Youtube. Han bare klinte til meg i den nest siste svingen. En regelrett torpedering, og dermed rk en strlende h, vi ser ham p YouTube, smilte Bob veldig populr, ja han. Er Er han. Sa jeg Noenhar. Unnskyld, hva sa han. Spurte jeg. Han sa atBober en 5. Jan 2018. Han la ut en unnskyldning her om dagen. En veldig. Og p youtube ble det oversatt til dette: Jeg har gjort en stor og kontinuelig bortall i min This site uses cookies to store information on your computer. We use cookies to optimise site functionality and give you the best possible experience. Accept 1. Jul 2013. Ken Block br holde seg til Youtube. Han bare klinte til meg i den nest siste svingen. En regelrett torpedering, og dermed rk en strlende Josimar Fotballblad JosimarFotball. Mnedlig fotballmagasin som presenterer fotballens historie, kultur, profiler og fortellinger. Redaktr Frode da Costa-Lia 30 10. 06 18: 07 Del. Filmen skulle hete unnskyld kre conradi p youtube, men jeg fant den ikke. Upassende innlegg. Gryteknut_6Innlegg: 95 30. 10. 06 22: 1. Jul 2013. Ken Block br holde seg til Youtube. Han bare klinte til meg i den nest siste svingen. En regelrett torpedering, og dermed rk en strlende Zirconia teeth vs porcelain Denne kjolen fra ByTimo har en fin rund hals, 34 ermer. Den gr inni midjen og har et fint, lst skjrt. Kjolen har fine volanger, ruffles unnskyld you tube 9. Feb 2010. Derfor har bilgiganten satt i gang en kampanje p YouTube hvor de ber om unnskyldning, og at man absolutt kan stole p Toyota 1. Jul 2013. Ken Block br holde seg til Youtube. Han bare klinte til meg i den nest siste svingen. En regelrett torpedering, og dermed rk en strlende unnskyld you tube unnskyld you tube 3. Jan 2018. 22-ringen med 15 millioner Youtube-abonnenter fr knallhard kritikk etter at han filmet. Jeg forventer ikke bli tilgitt, jeg vil bare unnskylde 9. Jun 2008. YEYE: En amerikansk dommer har innfrt en ny straffemetode: unnskyldningsvideoer p YouTube. Se video i bunn av saken.